8 års DV hygge dressur vallak

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Add to your order

photo-1541962945576-6bc565483154

Fokus og planlægningsværktøj

🚀 Dit Vej til Fokus: Online Kursus i Målsætning, Fokus og Ugeplanlægning 🚀

Ønsker du at mestre kunsten at skabe vedvarende fokus og optimere din produktivitet?

Velkommen til et banebrydende online kursus, der vil guide dig i retning af at opnå dine mål og skabe struktur i din tid som aldrig før!

DKK 69 (including 25% moms)

Order summary

dv

8 års DV hygge dressur vallak

Denne demo er 60 min skønne signaler og kontakt mellem Charmé og Annamiah, du kan se hvordan kontakten skabes og hvordan vi får løst de issues der kan være med en høflig herre, en 8 års varmblods vallak.

Ejeren beskriver ham selv som en høflig herre og en "lommehest", han er ofte for tæt på og har tendens til at gå ind i hende med skuldrene.

Lyder det bekendt?

Hun beskriver ham også som en "one man horse" altså en én mands hest. Det kommer også frem at han ikke ønsker at flytte sig for mig, specielt på den ene side. Det mener han ret meget og han kommer af det ret hurtigt. Jeg gør ikke andet end at sige "den vej tak"

Det er en meget almindelig ting for rigtig mange heste, ham her gør det meget "høfligt" og udramatisk, men det er jo hvad det er, så det skal vi have rettet til og sat en ny værdisætning for ham, der gør at han ikke vil vælge det mere. 

Det er nemt at se hele demoen igennem hvordan han ændrer og selv finder ud af nye måder, hvor jeg ikke gør særlig meget.

Charmé er virkelig en skøn hest, han kommer med MEGA meget adfærd, på en stille måde generelt, det var meget interessant for mig at arbejde med ham, jeg gjorde meget lidt og han gjorde virkelig meget, på den måde forstået, at han utrolig gerne ville afspænde og søgte flere fine måder at komme til det på.

Fra hestens krops holding fra start til slut, kan du se en markant forandring, han er lidt usammenhængende uden bæring, men samler og løfter sig igennem demoen.

Hele hans udtryk går fra at være uengageret og modvillig, til villig og glad.

Det der er budskabet for mig til dig, når jeg laver en DEMO som denne er, at jeg vil vise hvor langt du kan komme ved at gøre meget mindre end du tror. Mennesker gør for meget, hvilket ofte gør at hesten også gør for meget.

Jeg beder pænt og fastholder min intention, han gør alt muligt, men jeg gør det jeg hele tiden har gjort, det ER meget enkelt og meget fair.

Enjoy the show!

Kh Annamiah Silke Brandt

Groundwork Træner & Mindset Mentor

Nyt Logo trademark png

DKK 76
Total due DKK 76

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.